4/5/09

Uuel nädalal uue hooga

Täna ma tundsin ennast nii väsinuna, et lükkasin peaaegu kõik oma plaanitud tegevused edasi. Kui ei suuda olla 100%-liselt produktiivne, siis ei ole mõtet tegutseda ka. Hiljem ainult kahetsed.


Vaimne väsimus algas neljapäeval peale proovikirjandit. Ilmselt sinna kadusgi kogu minu vaimne energia, sest kui ma juba kirjutan, siis ma kirjutan täieliku pühendumusega. Niisama pealiskaudset mula ei taha ajada. Teemad olid üllatavalt nirud. Lootsin ikka saada tehnika, majanduse või tõsisemat poliitika teemat, aga vot ei tulnud. Niisiis peale poolt tundi kalkuleerimist valisin endale teema, mille nimeks oli: ''Kirjandus aitab mõista maailma'' . Kasutasin igas lõigus erinevat raamatut ehk kokku kasutasin kirjandis seitset raamatut. Kirjandiuseõpetajal tuleb silmanurka pisar ilmselt. :D Enda arust tuli väga vinge kirjand. Tahaks üle 90-ne saada. Kui kirjavigadega puitu ei pane, siis vast tuleb ka. Loodame. :)


Lisaks täitus mul 1 väike, kuid tähtis eesmärk. Nimelt laupäeva õhtul lõpetasin oma esimese inglisekeelse raamatu lugemise. Autor on Peep Vain ja raamat on ''The most important question'' . Sain tublisti abi sellest nii oma tulevase elu jaoks, kui ka arendasin inglise keelt tublisti. Äitähh, Peep.

Üks teine eesmärk täitus ka, aga sellest hiljem, sest praegu ei oleks eetiline sellest rääkida.




Homme tuleb lahe päev. Koolis enamjaolt kihvtid tunnid ja peaksin saama kätte ka jyrr.ee tegemise jaoks vajaliku sisu ja saan alustada lõpuks jyrr.ee ehitamisega. Lisaks lähen õhtul noorsotside programmiseminarile, mis tõotab tulla väga kihvt. :)



Mõtteid, millest blogida on veel miljoneid, aga täna rohkem ei jõua.

Buenos noches!

No comments:

Post a Comment