8/31/09

Sõidaks kosmosesse? Aga miks mitte?



Võimalusi on miljoneid, aga 1 hea valem on näiteks selline:

Esimene kosmosereis, kuhu saab piletit osta on aastal 2011. See maksab Eesti rahas 2 500 000. Liidame stardijaama sõitmise kulud ka otsa ja saame mingi 2 600 000 krooni. Ehk seda summat läheb sul vaja.

See tähendab, et sa pead kuskilt hankima 2,6 milkut. Võimatu?
Ole nüüd - 2,6 miljonit inimest peavad sulle annetama igaüks vähemalt 1 krooni. Arvatavasti on ka heldemaid tegelasi, kes viskavad sulle koguni mõnisada krooni. Seega eeldan, et sul on vaja umbes 1,5 miljonit inimest.

Internetis liigub igapäevaselt ringi pea miljard inimest. Seega on sinu ülesandeks veenda neist ca 0,15%, et nad annetaksid sulle kosmosereisi jaoks raha. Kasvõi 1 kroon, sest usu, et kui sul juba on 1,5 milkut koos, siis küll sa selle 1 milku veel saad.

Pane veebsait üles, tee vägevaid blogipostitusi, twitterda, suhtle inimestega, tee videosid ja räägi pidevalt oma unistusest. Pead tegema kõik selleks, et asi oleks viiruslik. et kui kodanik john satuks sinu lehele, siis ta arvaks, et see on nii lahe, et sa niimoodi üritad kosmosesse minna ja ta räägiks sellest kohe mitmele oma sõbrale, kes omakorda edasi räägiksid oma sõpradele. Ja siis oled sa pop ja tulevad esimesed annetajad. Sa näitad oma kodukal, et juba nii palju tegelasi on annetanud ja siis on juba sotsiaalne heakskiit, et sellele vennale tasub annetada ning kõik hakakvadki annetama ja varsti on sul sull koos.
Järgmisena pakid asjad ja sõidad kosmosesse.
Head reisi!


Tegelt tekkis mul endal 1 suurejooneline idee seda teha.

Tegelikult on kõik võimalik! :)

No comments:

Post a Comment