11/10/09

Makedoonia hamburgeritest

Nimelt on minu arust tegu tervislikuma ja vingema burksiga kui meil Eestis.
Asi näeb välja selline:
1) Kaks suurt saiaviilu (enamasti värske sai, mida saad ka poest osta).
2) Lihatükk, mis küpsetatakse valmis koha peal just siis, kui sa oma tellimuse esitad. Mõnes kohas saad ka ise vaadata, kuidas nad küpsetavad seda panni peal.
3) Juust, kuid paljudele burgeritele ei lisata seda.
4) Natuke salatit, kuid minimaalselt.
5) Ketšup, majoneeš, kuid mitte ohtralt nagu Eestis.

Siis nad teevad nii, et teevad burgeri nagu burgerit ikka tehakse, kuid lisavad selle peale ohtralt friikartuleid niiet burgerit enam näha eriti ei olegi. Ja sinna peale panevad nad mõnusas koguses ketšupit ja kui soovid siis ka majoneeši.

Seega lõppkokkuvõttes saad sa suure monstrumi, mis on väga väga maitsev ja minu arust palju tervislikum kui need Eesti ja mäkki omad.

Ja seda burgerit saab osta peaaegu igast söögikohast. Isegi nooblitest restoranidest, kuid seal on oht, et nad serveerivad sulle kõik komponendid eraldi. Pihv eraldi taldrikul, friikad teisel ja saiad kolmandal jne.

Ühe burgeri hind kesklinnas on tavaliselt 80 denaari, mis on 20 krooni. ;)

Illustreeriv pilt ka, aga friikad pannakse burgeri sisse tavaliselt.

No comments:

Post a Comment