9/15/09

Bussiga linna minnes on 4 peatust ja tagasi tulles mitu?

Õige vastus on baranka ehk number 0 ( N U L L ).

Läksime Matejga korra kesklinna kontorisse ja astusime bussi nr5, mis viis meid otse kesklinna. Tee kulges mööda pikka laia üht Skopje tähtsamat tänavat pidi ja ainult otse. Teel oli 4 staniitsat ehk peatust.
Ajasime kontoris oma asjad ära ja hakkasime sama teed mööda tagasi tulema. Mõtlesime, et kõnnime natuke seda tänavat pidi kodu poole, sest niikuinii jääb mõni bussipeatus tee peale, sest tulles oli sama tee peal 4 peatust. Kõnnime ja kõnnime, aga peatusi ei leia. Peale 30 min tühja marssimist 26 kraadise lõõskava päikese käes ei jäänud meile tee peale ikka ühtegi staniitsat. Otsustasin mina jääda pubisse korvpalli vaatama. Makedoonia mängis Venemaaga ja sai väga napilt 2 p pähe, kuigi veel viimasel sekundil oli mingil makedoonia vennal võimalus kohtumine viigistada, aga ei õnnestunud. Kuid I. Stefanovic tegi väga hea mängu.
Mäng lõppenud, kõndisin edasi, et leida staniitsat, aga seda ma ei leidnudki ja nii ma kõndisin jälle mingi 30-40 min kuni lõpuks jõudsin koju.

Seega, ma elan kreisis kohas, kus ei tohi tõmmata mingeid paraleele ja teha seoseid. Kui ühes suunas on 4 peatust, siis teises suunas 0 jne.

No comments:

Post a Comment